Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Beoordelingen

Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Graag ontvangen we daarom uw mening over onze diensten, zodat we deze kunnen blijven verbeteren.

Ook uw mening geven? Dat kan hier


Plaats een beoordeling
* Verplicht invulveld

Een houten vloer, dat is wat wij wilden in onze nieuwe woning. Na goed overleg hebben we de stap gezet en kunnen we nu genieten van een prachtig afgew
door Anonymous
Naam: Daan Pieters
Plaats: Leiden
Opdrachtomschrijving: Aanleg vloer
Datum: 07 Jan, 2016

Een houten vloer, dat is wat wij wilden in onze nieuwe woning. Na goed overleg hebben we de stap gezet en kunnen we nu genieten van een prachtig afgewerkte vloer.


MM Vloeren , NL 4.0 5 1 1 Een houten vloer, dat is wat wij wilden in onze nieuwe woning. Na goed overleg hebben we de stap gezet en kunnen we nu genieten van een prachtig afgewerkte vloer.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom MM Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar
071 - 799 84 32.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

1 Beoordeling
MM Vloeren810

Hoofdvestiging