Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Vloerspecialist in Katwijk

Woont u in Katwijk of in de buurt van Katwijk en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van vloeren? Voor het onderhouden en renoveren van diverse soorten vloeren bent u bij De vakman aan het juiste adres. Of u nu prachtige houten vloeren in uw woning heeft of op zoek bent naar een moderne laminaat vloer: wij zijn u graag van dienst. De duurzaamheid van een vloer wordt vergroot door regelmatig onderhoud, waarvoor u ook bij ons bedrijf terecht kunt.

Ook voor onderhoud en renovatie

Niet alle vloeren hebben groot onderhoud nodig. Soms is stofzuigen en dweilen voldoende. Een houten vloer kan gerenoveerd worden door een nieuwe laag lak of olie aan te brengen. Dus wanneer uw houten vloer dof en versleten is geworden kunt u de hulp van onze vloerspecialist inschakelen. Wij renoveren uw houten vloer zo dat het lijkt alsof u een nieuwe vloer heeft laten leggen.

Contact met de vloerspecialist

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Of wilt u in de regio Katwijk direct een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071 - 799 84 32. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging