Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Houten vloer lakken in Leiden

Wie weleens tuinmeubilair in de lak heeft gezet, weet wat voor enorm verschil het kan maken. Het doffe, verweerde hout wordt door een laagje lak compleet hersteld in zijn oorspronkelijke staat. Met houten vloeren gaat het net zo. Veelvuldig gebruik doet een vloer dof en versleten ogen. Kleine beschadigingen zullen na verloop van tijd optreden en de uitstraling wordt minder en minder. Dan is het dus tijd om je vloer in de lak te zetten. In Leiden is De vakman de aangewezen partij om u bij deze klus te helpen. Wij hebben de ervaring en expertise om uw vloer in het zonnetje te zetten.

Parketvloer lakken en schuren

Een vloer kun je onmogelijk krasvrij houden. Spelende kinderen, schuivend meubilair, hoge hakken – de kans op beschadigingen is simpelweg te groot. Het voornaamste doel van een laklaag is om de vloer tegen zulke beschadigingen te beschermen. Kleine krassen en scheurtjes zul je hierdoor minder snel zien en de vloer blijft lange tijd zijn glans en uitstraling behouden. Je hoeft er bovendien niet eindeloos veel onderhoudswerk aan te besteden. Door af en toe te dweilen en te stofzuigen ben je de laklaag al goed van dienst.

Mocht de laklaag na verloop van tijd ook dof gaan ogen, kun je de vloer simpelweg laten schuren. Met een professionele schuurmachine wordt de lak weer verwijderd, waarna je een nieuwe laag aan kunt brengen. Het voordeel van lak is dat je de kleur van de vloer ook subtiel aan kunt passen. Op basis van je eigen voorkeur kun je de vloer daardoor lichter of donkerder maken. In een kamer met weinig natuurlijke lichtval is een lichtere vloertint een goede manier om de uitstraling vrolijk te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan bent u bij De vakman aan het juiste adres. Wij staan in Leiden voor u klaar.

Vloer lakken Leiden kosten

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het schuren en lakken van uw houten vloer? U kunt hier een proefberekening maken. Dit zijn de geschatte kosten voor het schuren en afwerken van uw vloer. Voor een exacte prijsopgave komen we graag bij u langs voor een offerte op maat. Is uw vloer groter dan 30 vierkante meter dan betaalt u in ieder geval geen voorrijkosten!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging