Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Specialist in vloer onderhoud Leiden

Regelmatig vloer onderhoud is belangrijk om uw vloer mooi te houden. Wij raden u dan ook aan om vuil, zoals zand en kleine steentjes, snel op te vegen. U voorkomt dan dat er krassen en andere lelijke plekken in uw mooie vloer komen. Indien gewenst kunnen onze vloerspecialisten u informeren over de behandelingsmethoden. Laminaat vergt immers ander vloeronderhoud dan een vloer van massief hout. U kunt er overigens ook voor kiezen om het vloer onderhoud door onze vakmensen uit te laten voeren. U weet dan zeker dat u lang van uw vloeren kunt blijven genieten.

Kleine onderhoudsbeurt

Naast een grote onderhoudsbeurt kunt u ons ook inschakelen voor een kleine onderhoudsbeurt. Wilt u uw houten vloer bijvoorbeeld opknappen voor verkoop? Door een kleine onderhoudsbeurt ziet uw vloer er in korte tijd weer uit als nieuw. Wij reinigen uw vloer grondig door uw vloer nat te maken en te dweilen. Vervolgens werken wij uw vloer weer netjes af met de gewenste olie of lak. Heeft u andere wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Schakel de door ons aangedragen professional in voor onderhoud vloer

de door ons aangedragen professional is ruim 12 jaar de specialist op het gebied van vloeronderhoud in Leiden en omgeving Leiden. Of het nu gaat om het schuren van lamelparket of het grondig reinigen van uw massief houten vloer, onze vakmensen hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw oude vloer weer als nieuw te laten lijken.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons assortiment vloeren in Leiden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 0800 255 3733. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606