Zoek je een vloeren in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Leiden

Specialist in vloer onderhoud Leiden

Regelmatig vloer onderhoud is belangrijk om uw vloer mooi te houden. Wij raden u dan ook aan om vuil, zoals zand en kleine steentjes, snel op te vegen. U voorkomt dan dat er krassen en andere lelijke plekken in uw mooie vloer komen. Indien gewenst kunnen onze vloerspecialisten u informeren over de behandelingsmethoden. Laminaat vergt immers ander vloeronderhoud dan een vloer van massief hout. U kunt er overigens ook voor kiezen om het vloer onderhoud door onze vakmensen uit te laten voeren. U weet dan zeker dat u lang van uw vloeren kunt blijven genieten.

Kleine onderhoudsbeurt

Naast een grote onderhoudsbeurt kunt u ons ook inschakelen voor een kleine onderhoudsbeurt. Wilt u uw houten vloer bijvoorbeeld opknappen voor verkoop? Door een kleine onderhoudsbeurt ziet uw vloer er in korte tijd weer uit als nieuw. Wij reinigen uw vloer grondig door uw vloer nat te maken en te dweilen. Vervolgens werken wij uw vloer weer netjes af met de gewenste olie of lak. Heeft u andere wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Schakel de door ons aangedragen professional in voor onderhoud vloer

de door ons aangedragen professional is ruim 12 jaar de specialist op het gebied van vloeronderhoud in Leiden en omgeving Leiden. Of het nu gaat om het schuren van lamelparket of het grondig reinigen van uw massief houten vloer, onze vakmensen hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw oude vloer weer als nieuw te laten lijken.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons assortiment vloeren in Leiden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 085 - 106 1600. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606