Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Specialist in vloer onderhoud Leiden

Regelmatig vloer onderhoud is belangrijk om uw vloer mooi te houden. Wij raden u dan ook aan om vuil, zoals zand en kleine steentjes, snel op te vegen. U voorkomt dan dat er krassen en andere lelijke plekken in uw mooie vloer komen. Indien gewenst kunnen onze vloerspecialisten u informeren over de behandelingsmethoden. Laminaat vergt immers ander vloeronderhoud dan een vloer van massief hout. U kunt er overigens ook voor kiezen om het vloer onderhoud door onze vakmensen uit te laten voeren. U weet dan zeker dat u lang van uw vloeren kunt blijven genieten.

Kleine onderhoudsbeurt

Naast een grote onderhoudsbeurt kunt u ons ook inschakelen voor een kleine onderhoudsbeurt. Wilt u uw houten vloer bijvoorbeeld opknappen voor verkoop? Door een kleine onderhoudsbeurt ziet uw vloer er in korte tijd weer uit als nieuw. Wij reinigen uw vloer grondig door uw vloer nat te maken en te dweilen. Vervolgens werken wij uw vloer weer netjes af met de gewenste olie of lak. Heeft u andere wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Schakel De vakman in voor onderhoud vloer

De vakman is ruim 12 jaar de specialist op het gebied van vloeronderhoud in Leiden en omgeving Leiden. Of het nu gaat om het schuren van lamelparket of het grondig reinigen van uw massief houten vloer, onze vakmensen hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw oude vloer weer als nieuw te laten lijken.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons assortiment vloeren in Leiden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 071 - 799 84 32. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging