071 - 799 84 32

Vloerenspecialist nodig in Leiden?

De voordelen van laminaat

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een houten vloer te onderscheiden. Vindt u hout mooi, maar is een massief houten vloer te duur? Laminaat biedt wellicht uitkomst. Prijstechnisch gezien bent u dus voordeliger uit met een vloer van laminaat. Er zijn verschillende prijsklassen. Wanneer u veel thuis bent of wanneer u kinderen heeft kiest u voor een dikker laminaat dan wanneer er niet veel op gelopen wordt. Daarnaast heeft laminaat als voordeel dat het snel en eenvoudig te leggen is. Met een innovatief kliksysteem heeft u zo een laminaatvloer gelegd. Bovendien is laminaat ook gemakkelijk in het onderhoud.

Onderhoud laminaat

Het is erg belangrijk dat u zich goed laat informeren over hoe u het beste uw vloer kunt onderhouden. Pas bijvoorbeeld op met het gebruik van veel water en bepaalde schoonmaakmiddelen. Wilt u uw vloer laten onderhouden? In Leiden en omgeving kunt u MM Vloeren inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer jarenlang meegaat en er na een onderhoudsbeurt weer als nieuw uitziet. Woont u in Leiden of in de omgeving van Leiden en wilt u meer weten over de verschillende soorten vloeren? Of wilt u direct een afspraak maken voor onderhoud van uw laminaat? Neem dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Leersum, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden en omstreken.

Waarom MM Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 32.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging