Vloerenspecialist nodig in Leiden?

De voordelen van laminaat

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een houten vloer te onderscheiden. Vindt u hout mooi, maar is een massief houten vloer te duur? Laminaat biedt wellicht uitkomst. Prijstechnisch gezien bent u dus voordeliger uit met een vloer van laminaat. Er zijn verschillende prijsklassen. Wanneer u veel thuis bent of wanneer u kinderen heeft kiest u voor een dikker laminaat dan wanneer er niet veel op gelopen wordt. Daarnaast heeft laminaat als voordeel dat het snel en eenvoudig te leggen is. Met een innovatief kliksysteem heeft u zo een laminaatvloer gelegd. Bovendien is laminaat ook gemakkelijk in het onderhoud.

Onderhoud laminaat

Het is erg belangrijk dat u zich goed laat informeren over hoe u het beste uw vloer kunt onderhouden. Pas bijvoorbeeld op met het gebruik van veel water en bepaalde schoonmaakmiddelen. Wilt u uw vloer laten onderhouden? In Leiden en omgeving kunt u De vakman inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer jarenlang meegaat en er na een onderhoudsbeurt weer als nieuw uitziet. Woont u in Leiden of in de omgeving van Leiden en wilt u meer weten over de verschillende soorten vloeren? Of wilt u direct een afspraak maken voor onderhoud van uw laminaat? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging