Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Houten vloeren Leiden

De planken van een houten vloer kunnen volledig uit één stuk hout bestaan of uit meerdere onderdelen en materialen. Wanneer een plank uit één stuk hout bestaat, dan wordt er gesproken van een massief houten vloer. Een houten vloer die samengesteld is uit verschillende materialen wordt een plankenvloer genoemd. Beide type houten vloeren hebben voordelen en nadelen. De massief houten vloer zorgt voor een mooie natuurlijke sfeer, maar reageert op temperatuur en vochtigheid. Een plankenvloer werkt minder, maar gaat bijvoorbeeld iets minder lang mee dan een massief houten vloer. Of u nu een massief houten vloer heeft of een houten planken vloer, De vakman helpt u bij het onderhoud en de renovatie van uw vloer.

Schakel een vloerenspecialist in

Er zijn planken in diverse afmetingen en verschillende houtsoorten, kleuren, patronen en bewerkingsvormen. Welke houtsoort geschikt is voor uw woning is afhankelijk van uw wensen en interieurstijl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw vloer jarenlang meegaat. Woont u in Leiden of omgeving Leiden en wilt u meer weten over de voor- en nadelen van houten vloeren? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging