Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Houten vloer schuren Leiden

Een afgesleten houten vloer is een doorn in het oog. Het hout heeft direct een sombere uitstraling, die rest van het huis geen goed doet. Bovendien kunnen er splinters losraken en is het zeker voor jongere kinderen geen goede plek om op te spelen. In Leiden kan de door ons aangedragen professional bijdragen aan een oplossing. Wij zorgen ervoor dat de vloer grondig geschuurd wordt, waarna er een nieuwe beschermingslaag kan worden aangebracht. Op deze manier kun je de vloer wapenen tegen verder verval.

Houten vloer schuren Leiden: bereken de geschatte kosten

Aan de hand van het aantal vierkante meters en de gewenste afwerking maken wij een schatting van de kosten voor het schuren van uw vloer. Zo weet u waar u ongeveer rekening mee moet houden. Een offerte op maat maken wij graag op locatie. Is uw vloer groter dan 30 vierkante meter? Dan betaald u bovendien geen voorrijkosten!

U kunt kiezen voor:

  • Kaal: wij schuren uw vloer stofarm en brengen geen extra lagen of onderhoudsmiddelen aan.
  • Olie: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een olie op uw vloer aan.
  • Lak: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een of meerdere laklagen aan.

Andere afwerkingen als vloerwas, houtzeep en een dekkende verf zijn ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wilt u meer weten over welke afwerking het beste past bij uw vloer? U kunt meer informatie vinden in onze veelgestelde vragen.

Aantal vierkante meters vloer:

Gewenste afwerking van uw vloer:

Kaal

Olie

Lak


Houten vloer schuren Leiden: eiken vloer schuren

Of je een houten vloer goed kunt schuren, hangt af van twee factoren. Ten eerste moet je rekening houden met de dikte van het hout. Een massieve eikenhouten vloer kun je bijvoorbeeld meerdere keren schuren. Dat is geen enkel probleem. Met een speciale schuurmachine wordt aan de bovenkant een paar millimeter verwijderd, zodat je achterblijft met een schone, afgeschuurde vloer. Hier kan vervolgens een nieuwe laag wax of olie worden aangebracht, om de vloer zijn natuurlijke glans terug te geven.

Houten vloer schuren Leiden: grenen vloer schuren

Ook dunnere houtsoorten kunnen echter bijgeschuurd worden. Grenen- en dennenhout is bijvoorbeeld vrij zacht. Hierdoor raakt het sneller beschadigd, maar het kan ook sneller bijgeschuurd worden. In Leiden kan de door ons aangedragen professional u over de verschillende mogelijkheden adviseren. Bent u benieuwd? Neem dan contact op met een van onze werknemers. We staan u altijd graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606