Zoek je een vloeren in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Leiden

Houten vloer schuren Leiden

Een afgesleten houten vloer is een doorn in het oog. Het hout heeft direct een sombere uitstraling, die rest van het huis geen goed doet. Bovendien kunnen er splinters losraken en is het zeker voor jongere kinderen geen goede plek om op te spelen. In Leiden kan de door ons aangedragen professional bijdragen aan een oplossing. Wij zorgen ervoor dat de vloer grondig geschuurd wordt, waarna er een nieuwe beschermingslaag kan worden aangebracht. Op deze manier kun je de vloer wapenen tegen verder verval.

Houten vloer schuren Leiden: bereken de geschatte kosten

Aan de hand van het aantal vierkante meters en de gewenste afwerking maken wij een schatting van de kosten voor het schuren van uw vloer. Zo weet u waar u ongeveer rekening mee moet houden. Een offerte op maat maken wij graag op locatie. Is uw vloer groter dan 30 vierkante meter? Dan betaald u bovendien geen voorrijkosten!

U kunt kiezen voor:

  • Kaal: wij schuren uw vloer stofarm en brengen geen extra lagen of onderhoudsmiddelen aan.
  • Olie: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een olie op uw vloer aan.
  • Lak: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een of meerdere laklagen aan.

Andere afwerkingen als vloerwas, houtzeep en een dekkende verf zijn ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wilt u meer weten over welke afwerking het beste past bij uw vloer? U kunt meer informatie vinden in onze veelgestelde vragen.

Aantal vierkante meters vloer:

Gewenste afwerking van uw vloer:

Kaal

Olie

Lak


Houten vloer schuren Leiden: eiken vloer schuren

Of je een houten vloer goed kunt schuren, hangt af van twee factoren. Ten eerste moet je rekening houden met de dikte van het hout. Een massieve eikenhouten vloer kun je bijvoorbeeld meerdere keren schuren. Dat is geen enkel probleem. Met een speciale schuurmachine wordt aan de bovenkant een paar millimeter verwijderd, zodat je achterblijft met een schone, afgeschuurde vloer. Hier kan vervolgens een nieuwe laag wax of olie worden aangebracht, om de vloer zijn natuurlijke glans terug te geven.

Houten vloer schuren Leiden: grenen vloer schuren

Ook dunnere houtsoorten kunnen echter bijgeschuurd worden. Grenen- en dennenhout is bijvoorbeeld vrij zacht. Hierdoor raakt het sneller beschadigd, maar het kan ook sneller bijgeschuurd worden. In Leiden kan de door ons aangedragen professional u over de verschillende mogelijkheden adviseren. Bent u benieuwd? Neem dan contact op met een van onze werknemers. We staan u altijd graag te woord.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606