071 - 799 84 32

Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Houten vloer schuren in Leiden

Een afgesleten houten vloer is een doorn in het oog. Het hout heeft direct een sombere uitstraling, die rest van het huis geen goed doet. Bovendien kunnen er splinters losraken en is het zeker voor jongere kinderen geen goede plek om op te spelen. In Leiden kan MM Vloeren bijdragen aan een oplossing. Wij zorgen ervoor dat de vloer grondig geschuurd wordt, waarna er een nieuwe beschermingslaag kan worden aangebracht. Op deze manier kun je de vloer wapenen tegen verder verval.

Eiken vloer schuren

Of je een houten vloer goed kunt schuren, hangt af van twee factoren. Ten eerste moet je rekening houden met de dikte van het hout. Een massieve eikenhouten vloer kun je bijvoorbeeld meerdere keren schuren. Dat is geen enkel probleem. Met een speciale schuurmachine wordt aan de bovenkant een paar millimeter verwijderd, zodat je achterblijft met een schone, afgeschuurde vloer. Hier kan vervolgens een nieuwe laag wax of olie worden aangebracht, om de vloer zijn natuurlijke glans terug te geven.

Grenen vloer schuren

Ook dunnere houtsoorten kunnen echter bijgeschuurd worden. Grenen- en dennenhout is bijvoorbeeld vrij zacht. Hierdoor raakt het sneller beschadigd, maar het kan ook sneller bijgeschuurd worden. In Leiden kan MM Vloeren u over de verschillende mogelijkheden adviseren. Bent u benieuwd? Neem dan contact op met een van onze werknemers. We staan u altijd graag te woord.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom MM Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar
071 - 799 84 32.

Krijgt u ons niet te pakken? Wij bellen u altijd terug

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging