Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Houten vloer schuren Leiden

Een afgesleten houten vloer is een doorn in het oog. Het hout heeft direct een sombere uitstraling, die rest van het huis geen goed doet. Bovendien kunnen er splinters losraken en is het zeker voor jongere kinderen geen goede plek om op te spelen. In Leiden kan De vakman bijdragen aan een oplossing. Wij zorgen ervoor dat de vloer grondig geschuurd wordt, waarna er een nieuwe beschermingslaag kan worden aangebracht. Op deze manier kun je de vloer wapenen tegen verder verval.

Houten vloer schuren Leiden: bereken de geschatte kosten

Aan de hand van het aantal vierkante meters en de gewenste afwerking maken wij een schatting van de kosten voor het schuren van uw vloer. Zo weet u waar u ongeveer rekening mee moet houden. Een offerte op maat maken wij graag op locatie. Is uw vloer groter dan 30 vierkante meter? Dan betaald u bovendien geen voorrijkosten!

U kunt kiezen voor:

  • Kaal: wij schuren uw vloer stofarm en brengen geen extra lagen of onderhoudsmiddelen aan.
  • Olie: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een olie op uw vloer aan.
  • Lak: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een of meerdere laklagen aan.

Andere afwerkingen als vloerwas, houtzeep en een dekkende verf zijn ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wilt u meer weten over welke afwerking het beste past bij uw vloer? U kunt meer informatie vinden in onze veelgestelde vragen.

Aantal vierkante meters vloer:

Gewenste afwerking van uw vloer:

Kaal

Olie

Lak


Houten vloer schuren Leiden: eiken vloer schuren

Of je een houten vloer goed kunt schuren, hangt af van twee factoren. Ten eerste moet je rekening houden met de dikte van het hout. Een massieve eikenhouten vloer kun je bijvoorbeeld meerdere keren schuren. Dat is geen enkel probleem. Met een speciale schuurmachine wordt aan de bovenkant een paar millimeter verwijderd, zodat je achterblijft met een schone, afgeschuurde vloer. Hier kan vervolgens een nieuwe laag wax of olie worden aangebracht, om de vloer zijn natuurlijke glans terug te geven.

Houten vloer schuren Leiden: grenen vloer schuren

Ook dunnere houtsoorten kunnen echter bijgeschuurd worden. Grenen- en dennenhout is bijvoorbeeld vrij zacht. Hierdoor raakt het sneller beschadigd, maar het kan ook sneller bijgeschuurd worden. In Leiden kan De vakman u over de verschillende mogelijkheden adviseren. Bent u benieuwd? Neem dan contact op met een van onze werknemers. We staan u altijd graag te woord.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging