Zoek je een vloeren in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Leiden

Traprenovatie in Leiden

Net als een vloer bepaalt een trap in hoge mate de uitstraling van uw woning. Een versleten trap waar de verf vanaf bladdert, is niet bepaalde een goede eerste indruk. Het is dan ook belangrijk om ook een trap periodiek bloot te stellen aan onderhoud. In Leiden kan de door ons aangedragen professional uw trap snel in zijn oorspronkelijke staat herstellen. Wij schuren de oude verf weg, zetten de trap opnieuw in de olie, lak of de was, en kunnen afhankelijk van uw wensen ook de kleur aanpassen.

Bij een gerenoveerde trap horen bijpassende trapleuningen. Deze trapleuningen kunnen wij bij een traprenovatie vervangen, geheel naar uw wens! Zo herstellen we alle onderdelen van de trap en komt deze er weer als nieuw uit te zien.

Oude trap opknappen

Misschien hebt u net een oud huis gekocht en zit die lelijke trap al een tijdje in de weg. Geen enkel probleem. Met de door ons aangedragen professional haalt u een ervaren aannemer binnen, die uw trap binnen no-time kan herstellen. Verder kunnen wij ook in een volledig nieuwe look voorzien. Denk hierbij aan overzettreden of het vervangen van beschadigde treden. Ook de openingen tussen de treden kunnen wij voor u verwijderen. In een huis met jonge kinderen kan dit immers gevaarlijk zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Leiden? Onze vakmannen staan u graag te woord. Wij leveren altijd advies op maat en komen samen met de klant tot een gewenste oplossing. Aarzel niet om te bellen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606