Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Traprenovatie in Leiden

Net als een vloer bepaalt een trap in hoge mate de uitstraling van uw woning. Een versleten trap waar de verf vanaf bladdert, is niet bepaalde een goede eerste indruk. Het is dan ook belangrijk om ook een trap periodiek bloot te stellen aan onderhoud. In Leiden kan De vakman uw trap snel in zijn oorspronkelijke staat herstellen. Wij schuren de oude verf weg, zetten de trap opnieuw in de olie, lak of de was, en kunnen afhankelijk van uw wensen ook de kleur aanpassen.

Bij een gerenoveerde trap horen bijpassende trapleuningen. Deze trapleuningen kunnen wij bij een traprenovatie vervangen, geheel naar uw wens! Zo herstellen we alle onderdelen van de trap en komt deze er weer als nieuw uit te zien.

Oude trap opknappen

Misschien hebt u net een oud huis gekocht en zit die lelijke trap al een tijdje in de weg. Geen enkel probleem. Met De vakman haalt u een ervaren aannemer binnen, die uw trap binnen no-time kan herstellen. Verder kunnen wij ook in een volledig nieuwe look voorzien. Denk hierbij aan overzettreden of het vervangen van beschadigde treden. Ook de openingen tussen de treden kunnen wij voor u verwijderen. In een huis met jonge kinderen kan dit immers gevaarlijk zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Leiden? Onze vakmannen staan u graag te woord. Wij leveren altijd advies op maat en komen samen met de klant tot een gewenste oplossing. Aarzel niet om te bellen!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging