Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Traprenovatie in Leiden

Net als een vloer bepaalt een trap in hoge mate de uitstraling van uw woning. Een versleten trap waar de verf vanaf bladdert, is niet bepaalde een goede eerste indruk. Het is dan ook belangrijk om ook een trap periodiek bloot te stellen aan onderhoud. In Leiden kan de door ons aangedragen professional uw trap snel in zijn oorspronkelijke staat herstellen. Wij schuren de oude verf weg, zetten de trap opnieuw in de olie, lak of de was, en kunnen afhankelijk van uw wensen ook de kleur aanpassen.

Bij een gerenoveerde trap horen bijpassende trapleuningen. Deze trapleuningen kunnen wij bij een traprenovatie vervangen, geheel naar uw wens! Zo herstellen we alle onderdelen van de trap en komt deze er weer als nieuw uit te zien.

Oude trap opknappen

Misschien hebt u net een oud huis gekocht en zit die lelijke trap al een tijdje in de weg. Geen enkel probleem. Met de door ons aangedragen professional haalt u een ervaren aannemer binnen, die uw trap binnen no-time kan herstellen. Verder kunnen wij ook in een volledig nieuwe look voorzien. Denk hierbij aan overzettreden of het vervangen van beschadigde treden. Ook de openingen tussen de treden kunnen wij voor u verwijderen. In een huis met jonge kinderen kan dit immers gevaarlijk zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Leiden? Onze vakmannen staan u graag te woord. Wij leveren altijd advies op maat en komen samen met de klant tot een gewenste oplossing. Aarzel niet om te bellen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606