Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Vloer schuren in Leiden

Op een gegeven moment slijt de toplaag van uw houten vloer af en kunnen er diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in uw vloer ontstaan. Het schuren van uw vloer is dan de eerste stap in de goede richting. Alle beschadigingen worden van de vloer geschuurd en uw vloer zal weer mooi glad aanvoelen. Wilt u weten of wij ook uw vloer kunnen schuren? Laat dan een inspectie uitvoeren. Wij komen graag met onze servicewagen bij u langs in Leiden.

tarief vloer schuren

Bereken hieronder een prijsindicatie voor het schuren en afwerken van uw houten vloer.

Aan de hand van het aantal vierkante meters en de gewenste afwerking maken wij een schatting van de kosten voor het schuren van uw vloer. Zo weet u waar u ongeveer rekening mee moet houden. Een offerte op maat maken wij graag op locatie. Is uw vloer groter dan 30 vierkante meter? Dan betaald u bovendien geen voorrijkosten!

U kunt kiezen voor:

  • Kaal: wij schuren uw vloer stofarm en brengen geen extra lagen of onderhoudsmiddelen aan.
  • Olie: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een olie op uw vloer aan.
  • Lak: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een of meerdere laklagen aan.

Andere afwerkingen als vloerwas en houtzeep zijn ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wilt u meer weten over welke afwerking het beste past bij uw vloer? U kunt meer informatie vinden in onze veelgestelde vragen.

Aantal vierkante meters vloer:

Gewenste afwerking van uw vloer:

Kaal

Olie

Lak


Uw vloer als nieuw

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn als u uw vloer wilt laten schuren. Met een speciale schuurmachine zorgt de vloerspecialist er in een handomdraai voor dat uw vloer er als nieuw uitziet. Na het schuren is het een kwestie van uw vloer afwerken met olie of lak en uw vloer kan er weer jaren tegenaan.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het schuren van uw vloer? Of wilt u weten of het mogelijk is om uw vloer te schuren? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u een uitgebreide mobiele service en staan voor u klaar in de hele regio Leiden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606