Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Vloer schuren in Leiden

Op een gegeven moment slijt de toplaag van uw houten vloer af en kunnen er diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in uw vloer ontstaan. Het schuren van uw vloer is dan de eerste stap in de goede richting. Alle beschadigingen worden van de vloer geschuurd en uw vloer zal weer mooi glad aanvoelen. Wilt u weten of wij ook uw vloer kunnen schuren? Laat dan een inspectie uitvoeren. Wij komen graag met onze servicewagen bij u langs in Leiden.

tarief vloer schuren

Bereken hieronder een prijsindicatie voor het schuren en afwerken van uw houten vloer.

Aan de hand van het aantal vierkante meters en de gewenste afwerking maken wij een schatting van de kosten voor het schuren van uw vloer. Zo weet u waar u ongeveer rekening mee moet houden. Een offerte op maat maken wij graag op locatie. Is uw vloer groter dan 30 vierkante meter? Dan betaald u bovendien geen voorrijkosten!

U kunt kiezen voor:

  • Kaal: wij schuren uw vloer stofarm en brengen geen extra lagen of onderhoudsmiddelen aan.
  • Olie: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een olie op uw vloer aan.
  • Lak: wij schuren uw vloer stofarm en brengen een of meerdere laklagen aan.

Andere afwerkingen als vloerwas en houtzeep zijn ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wilt u meer weten over welke afwerking het beste past bij uw vloer? U kunt meer informatie vinden in onze veelgestelde vragen.

Aantal vierkante meters vloer:

Gewenste afwerking van uw vloer:

Kaal

Olie

Lak


Uw vloer als nieuw

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn als u uw vloer wilt laten schuren. Met een speciale schuurmachine zorgt de vloerspecialist er in een handomdraai voor dat uw vloer er als nieuw uitziet. Na het schuren is het een kwestie van uw vloer afwerken met olie of lak en uw vloer kan er weer jaren tegenaan.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het schuren van uw vloer? Of wilt u weten of het mogelijk is om uw vloer te schuren? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u een uitgebreide mobiele service en staan voor u klaar in de hele regio Leiden.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging