071 - 799 84 32

Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Vloer schuren in Leiden

Op een gegeven moment slijt de toplaag van uw houten vloer af en kunnen er diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in uw vloer ontstaan. Het schuren van uw vloer is dan de eerste stap in de goede richting. Alle beschadigingen worden van de vloer geschuurd en uw vloer zal weer mooi glad aanvoelen. Wilt u weten of wij ook uw vloer kunnen schuren? Laat dan een inspectie uitvoeren. Wij komen graag met onze servicewagen bij u langs in Leiden.

Uw vloer als nieuw

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn als u uw vloer wilt laten schuren. Met een speciale schuurmachine zorgt de vloerspecialist er in een handomdraai voor dat uw vloer er als nieuw uitziet. Na het schuren is het een kwestie van uw vloer afwerken met olie of lak en uw vloer kan er weer jaren tegenaan.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het schuren van uw vloer? Of wilt u weten of het mogelijk is om uw vloer te schuren? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u een uitgebreide mobiele service en staan voor u klaar in de hele regio Leiden.

Ons werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Leersum, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden en omstreken.

Waarom MM Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 32.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging