Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Vloerrenovatie in Leiden

Zelfs de duurste vloeren zijn onderhevig aan slijtage. Het is een van de waarheden des levens dat dingen na verloop van tijd kapot gaan. Een vloer vormt daarop geen uitzondering. Dagelijks gebruik zal zelfs de meest geharde materialen slijten. Zeker tijdens verhuizingen kunnen vloeren beschadigd raken. Meubilair moet verschoven worden en in de haast kunnen er snel dingen fout gaan. In Leiden en omgeving is De vakman beschikbaar om grondige vloerrenovatie uit te voeren. Ook de meest beschadigde vloeren zien er weer uit als nieuw nadat wij ermee aan de slag zijn geweest.

Vloerrenovatie: herstel en bescherming

Het herstellen van een vloer komt altijd neer op twee punten: het verwijderen van de beschadigde laag en het aanbrengen van een nieuwe laag, door middel van olie, wax of lak. Het verwijderen van de beschadigde laag gebeurt meestal met een professionele schuurmachine. Hiermee kan heel precies een paar millimeter van de vloer worden weggeschuurd. Op deze manier wordt er niet meer van de vloer verwijderd dan nodig. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? In Leiden en omgeving staat De vakman voor u klaar. Wij leveren altijd vrijblijvend, op maat gemaakt advies en komen samen met de klant tot een gewenste, effectieve oplossing. Aarzel vooral niet om te bellen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging