Zoek je een vloeren in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Leiden

Typen vloeren

Er zijn enorm veel typen vloeren en elk type heeft voordelen en nadelen. Heeft u een vloer die weinig onderhoud nodig heeft of juist een vloer waarbij regelmatig onderhoud vereist is? de door ons aangedragen professional heeft kennis van veel verschillende soorten vloeren en kan u advies geven over welk type het beste bij u past. Voor leggen, onderhoud en renovatie van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud en renovatie van verschillende soorten vloeren

Wij kunnen u informeren en bijstaan bij het onderhoud en de renovatie van de volgende typen vloeren:

Vloerenspecialist in Leiden

Wilt u een vloer van natuurlijk materiaal? Dan kiest u voor een houten vloer of een natuurstenen vloer. Hecht u minder waarde aan het materiaal, maar meer aan het comfort? Wellicht is onderhoudsvriendelijk materiaal zoals PVC geschikt voor u. Waar u ook voor kiest, MM Vloeren kan u bij al deze soorten vloeren bijstaan in het vloeronderhoud en de renovatie. Het vervangen van een deel van uw PVC vloer of het lakken van uw houten vloer laat u aan ons over. Ook voor vloerafwerking kunt u bij ons terecht. Onze vloerspecialisten hebben reeds ruime ervaring en zullen bij elke klus vakwerk leveren. U kunt direct een afspraak maken met één van onze vakmannen door te bellen naar 085 - 106 1600. U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606