Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Traditioneel parketvloer Leiden

Tapis, is het traditionele parket, dat veelal in huizen uit de jaren dertig te vinden is. Traditioneel parket wordt verlijmd en gespijkerd op een ondervloer van spaanplaat. De stroken van dit parket zijn in vele houtsoorten leverbaar, van Europees eiken tot een tropische houtsoort. De vloer kan daarnaast in diverse legvormen of patronen gelegd worden. De bekendste manier van leggen is de visgraat. Parket is zeer geschikt om patroonvloeren mee te leggen. Doordat u kunt kiezen uit meerdere houtsoorten, kleuren en patronen zijn de mogelijkheden oneindig.

Hulp bij parket Leiden

Bent u opzoek naar hulp van een parketspecialist? In Leiden en omgeving kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij weten alles van parket vloeren en komen bij u langs voor een inspectie van uw vloer. Wij adviseren u vervolgens over de staat van uw vloer. Indien gewenst voeren wij zorgvuldig onderhoud voor u uit. Woont u in Leiden of in de omgeving van Leiden en wilt u meer weten over de voordelen van parket? Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0800 255 3733. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. de door ons aangedragen professional helpt u graag verder.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606