Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Traditioneel parketvloer Leiden

Tapis, is het traditionele parket, dat veelal in huizen uit de jaren dertig te vinden is. Traditioneel parket wordt verlijmd en gespijkerd op een ondervloer van spaanplaat. De stroken van dit parket zijn in vele houtsoorten leverbaar, van Europees eiken tot een tropische houtsoort. De vloer kan daarnaast in diverse legvormen of patronen gelegd worden. De bekendste manier van leggen is de visgraat. Parket is zeer geschikt om patroonvloeren mee te leggen. Doordat u kunt kiezen uit meerdere houtsoorten, kleuren en patronen zijn de mogelijkheden oneindig.

Hulp bij parket Leiden

Bent u opzoek naar hulp van een parketspecialist? In Leiden en omgeving kunt u terecht bij De vakman. Wij weten alles van parket vloeren en komen bij u langs voor een inspectie van uw vloer. Wij adviseren u vervolgens over de staat van uw vloer. Indien gewenst voeren wij zorgvuldig onderhoud voor u uit. Woont u in Leiden of in de omgeving van Leiden en wilt u meer weten over de voordelen van parket? Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 071 - 799 84 32. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De vakman helpt u graag verder.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging