Zoek je een vloeren in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Leiden

Traditioneel parketvloer Leiden

Tapis, is het traditionele parket, dat veelal in huizen uit de jaren dertig te vinden is. Traditioneel parket wordt verlijmd en gespijkerd op een ondervloer van spaanplaat. De stroken van dit parket zijn in vele houtsoorten leverbaar, van Europees eiken tot een tropische houtsoort. De vloer kan daarnaast in diverse legvormen of patronen gelegd worden. De bekendste manier van leggen is de visgraat. Parket is zeer geschikt om patroonvloeren mee te leggen. Doordat u kunt kiezen uit meerdere houtsoorten, kleuren en patronen zijn de mogelijkheden oneindig.

Hulp bij parket Leiden

Bent u opzoek naar hulp van een parketspecialist? In Leiden en omgeving kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij weten alles van parket vloeren en komen bij u langs voor een inspectie van uw vloer. Wij adviseren u vervolgens over de staat van uw vloer. Indien gewenst voeren wij zorgvuldig onderhoud voor u uit. Woont u in Leiden of in de omgeving van Leiden en wilt u meer weten over de voordelen van parket? Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085 - 106 1600. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. de door ons aangedragen professional helpt u graag verder.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606