Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

PVC vloeren Leiden

PVC is erg eenvoudig te bewerken materiaal dat wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Het wordt vaak gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld hout en beton. Ook in de wereld van vloeren wordt PVC gebruikt om hout of steen te vervangen. Omdat dit vloertype makkelijk te bewerken is, is een PVC vloer in de meeste gevallen goedkoper dan een houten vloer. Bovendien zijn deze kunststofvloeren er in alle mogelijke soorten en maten. Wilt u een grove houtstructuur of een gladde beton-look? Het is allemaal mogelijk met PVC. Andere voordelen zijn:

  • onderhoudsvriendelijk
  • waterafstotend
  • hygiënisch
  • uitstraling van echt hout / natuursteen
  • krasvast
  • geschikt voor vloerverwarming / verkoeling
  • geluidsisolerend
  • warmte-isolerend
  • zeer sterk
  • duurzaam

Onderhoud PVC vloer

Een PVC vloer is erg onderhoudsvriendelijk. Eens in de zoveel tijd stof verwijderen door te stofzuigen en te dweilen is genoeg. Heeft uw PVC vloer groot onderhoud nodig en bent u op zoek naar een vloerenspecialist die dit voor u kan doen? In Leiden en omgeving kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van veel verschillende soorten vloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Wilt u juist een compleet nieuwe uitstraling? Ook dat regelen wij voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606