Zoek je een vloeren in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Leiden

PVC vloeren Leiden

PVC is erg eenvoudig te bewerken materiaal dat wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Het wordt vaak gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld hout en beton. Ook in de wereld van vloeren wordt PVC gebruikt om hout of steen te vervangen. Omdat dit vloertype makkelijk te bewerken is, is een PVC vloer in de meeste gevallen goedkoper dan een houten vloer. Bovendien zijn deze kunststofvloeren er in alle mogelijke soorten en maten. Wilt u een grove houtstructuur of een gladde beton-look? Het is allemaal mogelijk met PVC. Andere voordelen zijn:

  • onderhoudsvriendelijk
  • waterafstotend
  • hygiënisch
  • uitstraling van echt hout / natuursteen
  • krasvast
  • geschikt voor vloerverwarming / verkoeling
  • geluidsisolerend
  • warmte-isolerend
  • zeer sterk
  • duurzaam

Onderhoud PVC vloer

Een PVC vloer is erg onderhoudsvriendelijk. Eens in de zoveel tijd stof verwijderen door te stofzuigen en te dweilen is genoeg. Heeft uw PVC vloer groot onderhoud nodig en bent u op zoek naar een vloerenspecialist die dit voor u kan doen? In Leiden en omgeving kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van veel verschillende soorten vloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Wilt u juist een compleet nieuwe uitstraling? Ook dat regelen wij voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606