Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Natuursteen polijsten Leiden

Ondanks het duurzame karakter van natuursteen kan de staat van uw tegels na verloop van tijd achteruit gaan. Door intensief gebruik ontstaan bijvoorbeeld kleine krasjes, zichtbare looppaden of doffe plekken. Het is volkomen normaal dat het uiterlijk van natuursteen verandert.

Met behulp van verschillende behandelingen kan uw vloer weer in zijn originele staat hersteld worden. De meeste vloertypen kunnen zó bewerkt worden dat krasjes verdwijnen. Met een complete behandeling wordt ook de glans teruggebracht. Wij kunnen marmer, graniet of ander natuursteen polijsten in Leiden.

Natuursteen vloer schuren

De eerste stap van het vloerherstel bestaat uit het licht opschuren of slijpen van de tegels. Hiermee wordt uw vloer weer perfect glad en worden beschadigingen weggewerkt. Voor deze werkzaamheden gebruiken wij professionele machines en specifieke polijstschijven. Het is zaak om maar een klein laagje weg te slijpen. Voor een optimaal eindresultaat raden wij altijd aan om natuursteen of marmeren vloer schuren uit te besteden. Zo bent u verzekerd van een egale tegelvloer waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Afwerking door vloer polijsten

Na het schuren of slijpen van uw natuurstenen vloer is deze mat en bovendien kwetsbaarder dan normaal. Door de vloer verder te polijsten komen de natuurlijke kleuren en de glans weer terug.

Afhankelijk van het type vloer en de originele afwerking zijn er verschillende laatste stappen nodig. Marmeren vloer polijsten wordt meestal opgevolgd door het kristalliseren van de tegels. Dit zorgt ervoor dat de stenen harder worden en een hoogglans look krijgen. Na granieten vloer polijsten kan gekozen worden om het materiaal te impregneren. De vloer krijgt hierdoor een matte uitstraling en wordt beschermd tegen vuil en vet.

Ieder type natuurstenen vloer vraagt om andere herstelwerkzaamheden en een specifieke manier van afwerking. In Leiden en omgeving zijn wij u graag van dienst met natuursteen vloer polijsten, schuren en slijpen. Neem contact met ons op via 071 - 799 84 32 of vraag online een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging