Zoek je een vloeren in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Leiden

Natuursteen polijsten Leiden

Ondanks het duurzame karakter van natuursteen kan de staat van uw tegels na verloop van tijd achteruit gaan. Door intensief gebruik ontstaan bijvoorbeeld kleine krasjes, zichtbare looppaden of doffe plekken. Het is volkomen normaal dat het uiterlijk van natuursteen verandert.

Met behulp van verschillende behandelingen kan uw vloer weer in zijn originele staat hersteld worden. De meeste vloertypen kunnen zó bewerkt worden dat krasjes verdwijnen. Met een complete behandeling wordt ook de glans teruggebracht. Wij kunnen marmer, graniet of ander natuursteen polijsten in Leiden.

Natuursteen vloer schuren

De eerste stap van het vloerherstel bestaat uit het licht opschuren of slijpen van de tegels. Hiermee wordt uw vloer weer perfect glad en worden beschadigingen weggewerkt. Voor deze werkzaamheden gebruiken wij professionele machines en specifieke polijstschijven. Het is zaak om maar een klein laagje weg te slijpen. Voor een optimaal eindresultaat raden wij altijd aan om natuursteen of marmeren vloer schuren uit te besteden. Zo bent u verzekerd van een egale tegelvloer waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Afwerking door vloer polijsten

Na het schuren of slijpen van uw natuurstenen vloer is deze mat en bovendien kwetsbaarder dan normaal. Door de vloer verder te polijsten komen de natuurlijke kleuren en de glans weer terug.

Afhankelijk van het type vloer en de originele afwerking zijn er verschillende laatste stappen nodig. Marmeren vloer polijsten wordt meestal opgevolgd door het kristalliseren van de tegels. Dit zorgt ervoor dat de stenen harder worden en een hoogglans look krijgen. Na granieten vloer polijsten kan gekozen worden om het materiaal te impregneren. De vloer krijgt hierdoor een matte uitstraling en wordt beschermd tegen vuil en vet.

Ieder type natuurstenen vloer vraagt om andere herstelwerkzaamheden en een specifieke manier van afwerking. In Leiden en omgeving zijn wij u graag van dienst met natuursteen vloer polijsten, schuren en slijpen. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 of vraag online een offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606