Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Natuursteen polijsten Leiden

Ondanks het duurzame karakter van natuursteen kan de staat van uw tegels na verloop van tijd achteruit gaan. Door intensief gebruik ontstaan bijvoorbeeld kleine krasjes, zichtbare looppaden of doffe plekken. Het is volkomen normaal dat het uiterlijk van natuursteen verandert.

Met behulp van verschillende behandelingen kan uw vloer weer in zijn originele staat hersteld worden. De meeste vloertypen kunnen zó bewerkt worden dat krasjes verdwijnen. Met een complete behandeling wordt ook de glans teruggebracht. Wij kunnen marmer, graniet of ander natuursteen polijsten in Leiden.

Natuursteen vloer schuren

De eerste stap van het vloerherstel bestaat uit het licht opschuren of slijpen van de tegels. Hiermee wordt uw vloer weer perfect glad en worden beschadigingen weggewerkt. Voor deze werkzaamheden gebruiken wij professionele machines en specifieke polijstschijven. Het is zaak om maar een klein laagje weg te slijpen. Voor een optimaal eindresultaat raden wij altijd aan om natuursteen of marmeren vloer schuren uit te besteden. Zo bent u verzekerd van een egale tegelvloer waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Afwerking door vloer polijsten

Na het schuren of slijpen van uw natuurstenen vloer is deze mat en bovendien kwetsbaarder dan normaal. Door de vloer verder te polijsten komen de natuurlijke kleuren en de glans weer terug.

Afhankelijk van het type vloer en de originele afwerking zijn er verschillende laatste stappen nodig. Marmeren vloer polijsten wordt meestal opgevolgd door het kristalliseren van de tegels. Dit zorgt ervoor dat de stenen harder worden en een hoogglans look krijgen. Na granieten vloer polijsten kan gekozen worden om het materiaal te impregneren. De vloer krijgt hierdoor een matte uitstraling en wordt beschermd tegen vuil en vet.

Ieder type natuurstenen vloer vraagt om andere herstelwerkzaamheden en een specifieke manier van afwerking. In Leiden en omgeving zijn wij u graag van dienst met natuursteen vloer polijsten, schuren en slijpen. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vraag online een offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606