Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Natuurstenen vloer in Leiden

Natuursteen in gesteente dat door de natuur is gevormd. Omdat overal ter wereld ander gesteente voorkomt, zijn er enorm veel soorten natuurstenen vloeren beschikbaar. Natuursteen kan licht van kleur zijn, maar ook zwart. Het gesteente kan worden afgewerkt tot een gladde glanzende vloer, maar het oppervlak kan ook ruw worden gelaten. U heeft hoe dan ook een duurzaam en uniek product in huis. Met natuursteen creëert u bovendien een specifieke sfeer in uw huis. Natuursteen is uitermate geschikt als vloer, omdat het erg onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is natuursteen goed te combineren met vloerverwarming. Het gesteente is een goede warmtegeleider waardoor een behaaglijke warmte gerealiseerd kan worden.

Welke soort natuursteen vloertegels?

Een greep uit de soorten natuursteen die wij behandelen:

  • Graniet
  • Leisteen
  • Hardsteen
  • Marmer
  • Keramiek
  • Kwartsiet
  • Kalksteen
  • Travertin
  • Basalt

Natuurstenen vloer onderhouden

Natuursteen heeft niet veel onderhoud nodig. Het reinigen van uw vloer voorkomt krassen of slijtage door vuil. Regelmatig reinigen is dus voldoende om uw vloer te onderhouden. Is uw vloer beschadigd of wilt u uw vloer laten bewerken? Voor het polijsten van uw vloer kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606