Vloerenspecialist nodig in Leiden?

Vloerspecialist in Leiderdorp

Een vloer kopen, onderhouden of renoveren vergt de nodige kennis. Als u deze zelf niet heeft, dan is het verstandig om advies in te winnen van een vloerspecialist. Bij De vakman in de regio Leiderdorp vindt u deze kennis. Bovendien beschikken wij ook over de juiste vaardigheden voor het repareren, onderhouden of renoveren van uw parket vloer.

Of u nu prachtige houten vloeren in uw woning heeft of op zoek bent naar een moderne parket vloer: wij kunnen u helpen met onze dienstverlening. Wij gaan pas weg als u tevreden bent met het eindresultaat.

Oude parket vloer weer als nieuw?

Is uw bestaande parket vloer dof en versleten geworden? Dan kunt u bij onze vloerspecialist terecht om uw vloer te laten renoveren. Na de renovatie lijkt het alsof u een nieuwe vloer heeft laten leggen, maar dan voor een fractie van de prijs!

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u in de regio Leiderdorp direct een afspraak maken met één van onze specialisten? Maak een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 32. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Leiden Vloeren?

  • Deskundig advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ook voor traprenovatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies
• Traprenovatie

Werkgebied

Hilversum, Amersfoort, Weesp, Aalsmeer, Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Katwijk en omgeving

Hoofdvestiging