Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Vloerspecialist in Leiderdorp

Een vloer kopen, onderhouden of renoveren vergt de nodige kennis. Als u deze zelf niet heeft, dan is het verstandig om advies in te winnen van een vloerspecialist. Bij de door ons aangedragen professional in de regio Leiderdorp vindt u deze kennis. Bovendien beschikken wij ook over de juiste vaardigheden voor het repareren, onderhouden of renoveren van uw parket vloer.

Of u nu prachtige houten vloeren in uw woning heeft of op zoek bent naar een moderne parket vloer: wij kunnen u helpen met onze dienstverlening. Wij gaan pas weg als u tevreden bent met het eindresultaat.

Oude parket vloer weer als nieuw?

Is uw bestaande parket vloer dof en versleten geworden? Dan kunt u bij onze vloerspecialist terecht om uw vloer te laten renoveren. Na de renovatie lijkt het alsof u een nieuwe vloer heeft laten leggen, maar dan voor een fractie van de prijs!

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u in de regio Leiderdorp direct een afspraak maken met één van onze specialisten? Maak een afspraak door te bellen naar 0800 255 3733. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606