Zoek je een vloerenspecialist in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Leiden

Vloer leggen in Leiden

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Dan zit u bij ons goed. Wij bieden u een totaalpakket als het gaat om vloeren. Als u een vloer bij ons aanschaft zorgen wij er namelijk ook voor dat deze netjes gelegd wordt. Onze professionele vloerleggers hebben jarenlange ervaring in vloer leggen en zijn onder andere in te schakelen voor het leggen van:

  • houten vloeren
  • eiken vloeren
  • parket
  • grenen
  • laminaat

Leggen en vervangen van vloeren

Heeft u een nieuwe woning gekocht en ligt er nog geen vloer in? Dan hoeft u alleen een nieuwe vloer uit te kiezen. Wij inspecteren vervolgens de ondergrond, plaatsen de ondervloer en leggen uw nieuwe vloer. Heeft u een nieuwe vloer gekozen, maar ligt uw oude vloer nog in de ruimte? Geen probleem. Ook voor het vervangen van bestaande vloeren schakelt u onze ervaren vloerspecialiste in.

Of het nu gaat om het leggen van een compleet nieuwe vloer of om het vervangen van uw bestaande vloer; de door ons aangedragen professional biedt u in Leiden en omgeving altijd een passende oplossing.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606